Saturday, October 23

Parapapa~ Im lovin it.McDonald. :D

Assalamualaikum ! :D
Lama beno dah xupdate blog.
Nie gara2 raya kat Hospitallah pnye psl. :@
Xpe2 raye dh lme lps.
Saye nk ckp psl cuti nie plak.
Nak tau x sye keje!
Mcm xcye plak.hehe.
Saya keje kat Parapapa~ Im lovin it.
McDonald Pak Badut ! :D
Opps!Nie gambar die mase kecil.aduh!
Next!
Haa!Nielh die Pak badut.
Thanks sebab bagi saye keje tau. :D

Buat mase skang dah pandai wat sume dh!
Wat Bubur, Beef burger, sume jenis Chicken burger, French Fries
(sampai terjatuh -__-'').
Opps! lupe plak Ayam Goreng xtau buat lagi. :(

Nielah antara pengalaman2 yang terjadi semasa saya keje(HAHA):
  • Bolehlh plak smlm ade sorng bdk kecil kencing kat playground dlm McD tu..Tu playground syng, bkn toilet..Xkan nk letak signboard kot..Kan abang dh kena mop berkali2 smpi bersih..Nsb baiklh kamu tu comel wahai budak..haha.. :3

  • Semalam mase ngah sapu kat tempat beratur McD boleh plak tersapu kaki seorang minah India..Menjerit minah India tu sebab terkejut..haha!Pastu boleh plak die cakap : "terkejut saye, ingatkan ade tikus kat kaki saye!" Dalam hati aku, mnelh ade tikus dlm McD cik kak oi ! haha! :D

  • Agak kepanikan sekejap tadi sebab terkurung dlm freezer room McD tdi..Nasib baik xmati kebekuan..First time amik daging burger McD kat dlm freezer raksasa tu..haha! Tpi best dlm tu..sejuk sngt smpi hembus nafas pown keluar asap..mcm kat Korea plak!hehe.. :D

  • Bad day ! First time keje wat McD French Fries kat kitchen. Kelam kabut gile. Leh plak tergelincir sebab terpijak minyak Fries kat lantai. Xguna pnye minyak ! Nasib baik tngn jatuh dulu, kalu kepala. +_=''.




Nasib ade dalm FB.
Thanks FB !
Tapi pas dah masuk Sem 2,2010/2011 dh xkeje dh.
Nk fokus kat study plak.
Bye2 McD ! :'D


Pas dah keje nie bru tau camne perasaan ABAH yang keje kat umah tu.:'(
Xsangke betapa penatnye keje.
Selama nie hanya tau mnghabiskan duit jeq.
Zaman skang nie nk dapat RM1o pown susah. :(
To ABAH ngan MAK : Pasnie saye akan blaja rajin2 and make u 2 proud. :'D


To all my friend yang nak gi Gombak tu.All the best ! :D
To all my friend yng still kat Nilai lagi.
Temankan saye tau ! hehe. :D
We'll strive 4 success this SEMESTER ! :D














3 comments:

ghostgulz said...

da besar da daus, :')

Firdaus =) said...

hehe.salah tu.pttnye.da ley kahwin da daus. :')

adam :) said...

hahaha..
cantik blog nie..
buat lagi post menarik..
menarik..
lgu pun best.. :)